Muzica

#monica # brandy

Brandy si Monica se reunesc pentru un nou single

Dupa mai bine de 14 ani de la vechea colaborare pentru piesa de succes "The Boy Is Mine", solistele Brandy si Monica isi reunesc fortele pentru un nou single, intitulat "It All Belongs To Me", lansat recent.



Cele doua voci memorabile ale muzicii RnB si-au unit iar fortele, dupa succesul inregistrat acum 14 ani cu o piesa care a stat luni la rand in topurile muzicale. Noul single intitulat "It All Belongs To Me" a fost produs si compus de Rico Love, iar ideea de baza a cantecului ramane aceessi. Doua femei atragatoare , dar ghinioniste in dragoste, se unesc impotriva barbatilor care le-au ranit sentimental.

Piesa "It All Belongs to Me", interpretata de Monica si Brandy, va aparea pe noile albume ale fiecareia dintre cele doua soliste . Monica va lansa un nou album, "New Life", pe 6 martie , iar Brandy va lansa tot in martie un album, insa nu s-a hotarat numele acestuia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea