Muzica

#concert caritabil #boston #boston strong #victime boston

Boston Strong: concert de binefacere pentru ajutorarea victimelor atentatului din Boston

Mai multi artisti de pe scena muzicala internationala si-au anuntat participarea la "Boston Strong: An Evening of Support and Celebration", eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru sustinerea victimelor tragediei din timpul maratonului orasului Boston.

Pe scena "Boston Strong: An Evening of Support and Celebration", eveniment ce va avea loc in data de 30 mai la TD Garden din Boston, vor urca Aerosmith, Jason Aldean, Boston, Jimmy Buffett, Dane Cook, Extreme, Godsmack, The J. Geils Band, Carole King, New Kids on the Block, James Taylor si Steven Wright, urmand ca lista sa fie completata cu alte nume mari.

"La fel ca alti locuitori mandri ai orasului Boston, care s-au dovedit extrem de generosi, si noi ne simtim onorati sa luam atitudine si sa ne implicam in ajutorarea victimelor si a familiilor lor. Speram ca acest eveniment sa nu fie doar unul de strangere de fonduri, ci si unul care va reda speranta", a declarat Donnie Wahlberg, unul dintre membrii formatiei New Kids on the Block.

Biletele pentru evenimentul caritabil au fost puse in vanzare in data de 6 mai, iar banii obtinuti din vanzarea lor vor ajunge la The One Fund Boston, fondul creat de guvernatorul statului Massachusetts, Deval Patrick, si de primarul orasului Boston, Thomas Merino, in vederea ajutorarii victimelor atentatului cu bomba din data de 15 aprilie.

Pretul biletelor variaza intre 35 si 285 de dolari, tichetele putand fi cumparate de pe site-ul ticketmaster.com.

Pana in prezent, The One Fund Boston a reusit sa stranga donatii in valoare de peste 28,4 milioane de dolari.


Tragedia din Boston: trei morti si peste 260 de raniti

In data de 15 aprilie, orasul Boston a fost zguduit de doua bombe ce au explodat la doar cativa metri distanta de linia de sosire a maratonului din Boston. La scurt timp, autoritatile locale au identificat si autorii atentatului: fratii Tamerlan si Jokar Tsarnaev, de origine cecena.

Daca primul a fost ucis in timpul unui schimb de focuri cu politia locala, cel de-al doilea a supravietuit si se afla, in prezent, in arest.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea