Muzica

#lady gaga #facebook #bon jovi #u2 #elton john #bomo

Bono, cu un miliard de dolari mai bogat datorita Facebook

Bono, liderul grupului irlandez U2, se pricepe la afaceri si simte unde e rost de profit. Actiunile sale in Facebook valoreaza acum un miliard de dolari, scrie nme.com.



In urma cu aproape doi ani, compania lui Bono, Elevation Partners, a cumparat actiuni Facebook in valoare de 210 milioane de dolari. Acum, actiunile respective valoreaza un miliard de dolari, iar pretul lor continua sa creasca.

Saptamana aceasta, Facebook a fost evaluat la 65 de miliarde de dolari, in urma unei vanzari de actiuni. In ianuarie 2011, reteaua de socializare valora 50 de miliarde de dolari.

Componentii U2 au fost desemnati cei mai bogati muzicieni din lume, potrivit topului anual intocmit de revista Forbes. In urma lor se situeaza artisti precum Bon Jovi , Elton John si Lady GaGa.

Recent, U2 au inceiat cel mai profitabil turneu din istorie, ` 360 Tour `. Desfasurat pe parcursul a doi ani, turneul U2 a cuprins 30 de tari si 110 concerte, majoritatea sold-out. Asa se face ca incasarile irlandezilor s-au ridicat la peste 736 de milioane de dolari, castig record pentru un singur turneu.

Sursa foto: wotzer.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea