Muzica

#michael jackson #black eyed peas #despartire Black Eyed Peas

Black Eyed Peas, in pragul despartirii

Potrivit tabloidelor americane, trupa Black Eyed Peas este gata sa anunte ca se destrama. Trupa urma sa participe la tributul Michael Jackson, desfasurat pe 5 octombrie pe Millennium Stadium din Cardiff, insa s-a retras in ultimul moment.



Managementul trupei a invocat ca Black Eyed Peas s-a retras de la eveniment din cauza unor " circumstante inevitabile". Se pare ca motivul a fost unul intemeiat, dat fiind faptul ca trupa a fost nevoita sa plateasca o penalizare de 1,5 milioane de lire, informeaza nme.com.

In luna iulie, formatia Black Eyed Peas a anuntat ca va lua o pauza pe perioada nedeterminata , iar Will.I.Am a insistat ca este vorba doar de o pauza.

"Concertul din acest weekend este ultimul pentru ei, mai ales ca toti sunt mari fani ai lui Jacko (Michael Jackson). Lucrurile au luat o cale gresita in ultimele luni, iar asta indica sfarsitul", a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea