Muzica

#bilete #festival #concerte #B'Estfest 2012 # bilete b`estfest 2012 #bilete la b`estfest

Biletele reduse la B'Estfest 2012 sunt disponibile pana la sfarsitul lunii martie

Organizatorii festivalului B'Estfest Summer Camp au decis sa prelungeasca durata promotiei "early bird" pentru bilete, pana la sfarsitul lunii martie.

Ca urmare a numarului mare de solicitari venite din partea publicului, promotia "early bird" - 95 lei pentru biletul de o zi si 215 lei pentru abonamentul de 3 zile - anuntata initial pentru perioada 1 februarie-15 martie, se va prelungi pana la finalul lunii.

"Perioada de 'early-bird' va fi mai lunga fata de anul trecut, tocmai din dorinta de a oferi publicului oportunitatea de a-si achizitiona biletele din timp, la un pret mai mic. Acest tip de oferta pentru fanii infocati ai festivalurilor este intalnita in multe alte tari europene, iar faptul ca anul acesta s-a dublat numarul de abonamente comandate inseamna ca experienta B’Estfest Summer Camp din 2011 a convins publicul roman. Anul acesta am pastrat acelasi pret la bilete, dar avem mai multe de oferit, atat din punctul de vedere al line-up-ului, cat si al atmosferei!", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic .

B’Estfest Summer Camp se va desfasura in B’Estfest Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in perioada 6- 8 iulie , si va avea pe afis nume precum Garbage , Pulp, Caro Emerald , Selah Sue, Modestep, Andy C, Obituary sau Meshuggah.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea