Muzica

#concerte #bilete concert #lala band #concert lala band #lala summer love

Biletele la concertul "LaLa Summer Love" sunt in curs de epuizare

Biletele pentru concertul "LaLa Summer Love" pe care trupa LaLa Band il va sustine pe 2 iunie, la Arenele Romane, ora 20.00, se vand ca painea calda.

Biletele VIP s-au epuizat la doar cateva zile de la punerea lor in vanzare, iar cele la "Categoria 1" au ramas intr-un numar destul de mic.

Odata cu acest mare concert, LaLa Band lanseaza al treilea material discografic din cariera. Este vorba despre un dublu album, "LaLa Summer Love – LaLa Love Stories", pe care membrii trupei au adunat atat cele mai bune piesele ale lor, cat si numeroase cover-uri dupa piese celebre din repertoriul international.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, si online, pe www.eventim.ro. Accesul in Arenele Romane, pentru detinatorii biletelor VIP, se va face la orele 17:00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea