Muzica

#B'Estfest 2012 #festival muzica # b`estfest summer camp #festival b`estfest #biete b`estfest

Bilete mai ieftine la B'Estfest pentru elevi si studenti

B'Estfest Summer Camp reintroduce si pentru aceasta editie de festival conceptul de gasca, punand la dispozitia fanilor posibilitatea de a-si achizitiona bilete cu o reducere de 50% din pretul intreg.

Daca se strang in grupuri de cate 5 persoane, elevii, studentii si tinerii cu varsta maxima de 26 de ani pot cumpara bilete la jumatate de pret, respectiv 62,5 lei pentru acces de o zi (in loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (in loc de 265 lei), la care se poate adauga, la cerere, un voucher in valoare de 15 lei pentru zona de camping.

Cei care doresc sa beneficieze de aceasta promotie si sa mearga cu gasca la festival, trebuie sa trimita un email pe adresa bestfest@myticket.ro in care sa includa cele cinci nume ale membrilor grupului, Codul Numeric Personal si o copie a legitimatiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecarei persoane.

Oferta este valabila pana pe data de 15 iunie.

Editia din acest an a B'Estfest Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, pe malul lacului Pasarea din Tunari. Pe scena vor urca artisti precum Caro Emerald, Garbage, Pulp, Kreator, Obituary, Meshuggah etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea