Muzica

#bere gratis # album nou bere gratis # concert bere # garaj europa fm #in fata ta

Bere Gratis va sustine un concert in Garajul Europa FM

Bere Gratis este urmatoarea trupa invitata sa cante in Garajul Europa FM, miercuri, 20 iunie, de la ora 19:30, cu ocazia lansarii celui mai nou album, intitulat "In Fata Ta".

"Concertul din garaj nu este unul obisnuit, vom canta mai mult de jumatate din piesele de pe noul album, care va aparea pe 14 iunie la chioscurile de ziare. Avem emotii pentru ca nu stim care o sa fie reactia publicului. Vom canta si piesa lansata la inceputul acestei luni, 'Povestea mea'", a declarat Mita, solistul trupei Bere Gratis.

Concertul Bere Gratis urmeaza sa fie transmis in direct, la Europa FM..

Nou album Bere Gratis contine noua piese, la care se adauga si alte doua variante ale piesei "Povestea Mea", care reprezinta primul extras pe single al acestui disc. "In Fata Ta" este un album pop-rock, cu puternice influente din zona muzicii electronice.

Cantecele vorbesc despre "o viata traita in patru acte", despre iertare si iubiri implinite, despre incredere si visare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea