Muzica

#barack obama #presedinte sua #alegeri prezidentiale sua #reactii muzicieni

Barack Obama a fost reales: Reactii ale muzicienilor

Rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA au facut rapid inconjurul lumii si au generat zeci de mii de reactii. Realegerea democratului Barack Obama a fost salutata si de o serie de muzicieni, multi dintre ei grabindu-se sa transmita mesaje prin intermediul retelelor de socializare online.

Vestea ca Obama va mai sta inca patru ani la Casa Alba a bucurat-o atat de mult pe Cher, incat aceasta a uitat sa-si dezactiveze Caps Lock-ul de la tastatura. "DUMNEZEULE! SUNT ATAT DE FERICITA! ESTE UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE NOPTI DIN VIATA MEA! IMI CURG LACRIMI PE OBRAJI! FEMEILOR, AVEM UN CAMPION!", a exclamat Cher pe Twitter.

Si Katy Perry a fost incantata de rezultatul alegerilor. "Oamenii au puterea. (Sunt) mandra ca voi fi cu tine pentru inca patru ani", noteaza artista pe Twitter.

Noul mandat al lui Barack Obama a fost salutat si de Lady Gaga. "Tocmai am coborat de pe o scena din Columbia! Felicitari, Domnule Presedinte Barack Obama! Suntem atat de mandri in seara asta ca suntem americani. DA! DA! DA! Dumnezeule, nici nu puteam fi mai fericiti. E o bucurie atunci cand libertatea triumfa", s-a confesat Gaga fanilor.

"Sunt foarte emotionat in acest moment. Felicitari presedintelui Obama... Sunt canadian. Sunt bun.", a scris la randul sau indragitul cantaret Justin Bieber, care a adaugat la finalul mesajul si hastagul #FreeHealthcare" ("asistenta medicala gratuita" in limba engleza).

Kelly Osbourne, fericita ca a disparut amenintarea cu cel de-Al Treilea Razboi Mondial

Kelly Osbourne s-a bucurat, la randul sau, de victoria lui Obama. "Slava Domnului ca Obama a iesit invingator. Ma simt mai in siguranta acum pentru ca sunt sigura ca nu va exista un Al Treilea Razboi Mondial si ca homosexualii vor putea in cele din urma sa se casatoreasca".

Snoop Dogg a fost mai zgarcit in declaratii, preferand sa posteze doar mesajul "Presedintele meu este negru". La fel de laconic a fost si rapperul Jay-Z, care a cantat recent cu Bruce Springsteen pentru Obama. "Bis", a postat sotul lui Beyonce pe Twitter.

Mariah Carey, miscata de discursul lui Obama

Lista reactiilor celebritatilor este completata de cea a lui Mariah Carey. Artista marturiseste ca a fost miscata de discursul pe care l-a rostit Barack Obama dupa ce a aflat ca a fost reales: "Un discurs incredibil! L-am urmarit intr-o camera plina cu oameni. Toti au fost impresionati. Multumim, America, pentru ca l-ai ales presedinte pe Obama pentru inca patru ani!".

Sursa foto: wespeaknews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea