Muzica

#men in black 3 #pitbull #back in time #soundtrack film #soundtrack men in black #piesa nou pitbull

"Back in Time", noua melodie de pe coloana sonora a filmului "Men in Black 3"

Rapperul Pitbull a anuntat noua melodie de pe coloana sonora a filmului " Men in Black 3 ", denumita " Back in Time ". Piesa va face parte din coloana sonora a celui de-al treilea film din seria " Men in Black ".

Pitbull a scris melodia impreuna cu Marc Kinchen, Adrian Trejo si Urales Vargas. "Este o onoare foarte mare sa fac parte dintr-o franciza atat de minunata precum Men in Black si il respect foarte mult pe Will Smith, mai ales ca urmare a background-ului nostru muzical comun" a precizat Pitbull. "Dorind ca muzica sa fie amuzanta si, in acelasi timp, moderna, am folosit sloganul filmului si l-am intors invers in melodie. Pentru a intelege viitorul, trebuie sa te intorci in trecut", a mai declarat artistul.

Piesa va aparea sub forma de single digital si se va auzi la posturile de radio din Statele Unite incepand cu 26 martie. Filmul va avea premiera in 3D pe 25 mai.

Foto: myplay.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea