Muzica

#festival de muzica #bilete bestfest 2013 #fani bestfest

B’ESTFEST Summer Camp 2013 - ultimele zile in care poti lua bilete la pret redus

A mai ramas aproximativ o luna pana la startul celei de-a saptea editii de B’ESTFEST, fanii celui mai mare festival din Romania avand sansa de a-si achizitiona bilete la preturi promotionale doar pana la finalul lunii iunie! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp va avea loc anul acesta in weekendul 5 - 7 iulie, printre artistii confirmati numarandu-se nume precum: Texas, Nas, Chase & Status, The Heavy, Nneka, Enter Shikari, Biohazard, Soilwork sau Noisia, dar si trupe autohtone ca Vita de Vie, Vama, Subcarpati, Electric Fence, Coma, ROA, alaturi de multe alte nume.

Cei care nu vor sa rateze sansa de a se bucura de 3 zile si 3 nopti de festival, ce vor aduce cu ele peste 40 de concerte si o multime de activitati, mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a achizitiona abonamente la doar 150 de lei, oferta fiind valabila pana pe 30 iunie, data pana la care inclusiv biletele de o zi vor putea fi cumprate la un pret special, respectiv 70 de lei. In perioada 1-7 iulie, pretul abonamentelor va fi de 199 de lei, in timp ce biletele de o zi vor fi disponibile la pretul de 99 de lei, putand fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si de la casele de bilete special amenajate la intrarea in spatiul de festival.

Editia din acest an a celui mai mare festival din Romania recomandat la nivel international drept una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii evenimentelor de gen, se va desfasura in acelasi B’ESTFEST Park, la iarba verde. Situat pe malul lacului Pasarea, pe islazul comunei Tunari, la doar cateva minute de centrul Capitalei, B’ESTFEST Park este un mic colt de rai ce se transforma in fiecare an intr-un oras miniatural, gazda perfecta pentru zeci de mii de tineri dornici sa experimenteze adevarata atmosfera de festival.

Zeci de ore de muzica live, jocuri, expozitii, ateliere, zone de relaxare sau sporturi...
mai mult sau mai putin extreme, diferiti comercianti si felurite preparate culinare sunt doar cateva dintre elementele care au transformat B’ESTFEST Summer Camp intr-unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii. Si cum cea de-a saptea editie a festivalului va fi sarbatorita cu preturi speciale pentru bilete si abonamente, fanii ‘planetei B’ESTFEST’ mai au doar cateva zile la dispozitie pentru a profita de oferta promotionala, detalii suplimentare fiind disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea