Muzica

#concerte unplugged #b'estfest 2013 #scena noua bestfest #rock arena

B’ESTFEST 2013 vine cu o noua scena dedicata show-urilor live unplugged

Editia B’ESTFEST 2013 aduce in aces an o noua scena, dedicata in special show-urilor live in varianta unplugged. Jagermeister Rock Arena va gazdui in fiecare zi a festivalului concerte acustice sustinute de nume cunoscute din zona folk, rock si alternative autohtona, alaturi de concerte full-electric ale unor nume fresh ale scenei underground.

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.

Noua scena isi va incepe programul in fiecare zi de festival, in jurul orei 19:00, artistii confirmati in programul de acoustic sessions fiind Tapinarii, Les Elephants Bizarres, Omul cu Sobolani pe 5 iulie, Loungerie II, Zob, Grimus, pe 6 iulie, Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec, Partizan, pe 7 iulie. Alaturi de acestia, pe scena Jagermeister Rock Arena vor urca Gothic, Diamonds Are Forever, Breathelast, Roadkillsoda, Days of Confusion si Perfect Zero For Infinity,  urmand ca in fiecare seara distractia sa se prelungeasca pana in zorii zilei, in cadrul B52 Afterparty.

Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) sunt disponibile in pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea