Muzica

#concerte #avatar #Slayer # concert slayer #deschidere concert slayer # h8

Avatar si H8 vor deschide concertul Slayer de la Bucuresti

Concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti va fi deschis de trupele romanesti Avatar si H8.

Infiintata in anul 1996, Avatar este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se constant ca identitate cu scopul de a "livra iubitorilor acestui gen muzical un produs care se ridica la standardele est-europene", dupa cum declara membrii trupei.

H8, trupa hardcore-metal-crossover infiintata in 1995 in Ploiesti, a sustinut pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton. De-a lungul anilor, a impartit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor sau Take Offense.

Biletele pentru concertul Slayer de la Bucuresti sunt disponibile atat pe www.MyTicket.ro, la doua categorii de pret: 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea