Muzica

#Aurelian Temisan eurovizion #eurovizion #aurelian temisan

Aurelian Temisan: „Ma duc sa cant la mine acasa”

Dupa 12 ani in care nu a mai participat la Eurovision, Aurelian Temisan mizeaza, anul acesta, pe o Chica latina, mai exact, pe o colaborare cu talentata Alexa Niculae, dar si cu Mihai Alexandru, in calitate de compozitor. „Alexa e Geamana de-a mea, ca si zodie. Iar daca suntem doi Gemeni, suntem, de fapt, patru insi. Cu Mihai – cinci”, e calculul rapid facut in gluma de Temisan.

 

„Ma duc sa cant la mine acasa”, declara Aurelian Temisan inainte de finala Eurovision Romania de la Craiova

Participarea de anul acesta nu este intamplatoare. Artistul si-a mai incercat norocul la selectia nationala Eurovision din anul 2003. „Atunci am fost batut de... Mihai Alexandru! Eu am iesit pe locul doi si Mihai a plecat atunci cu Nicola...”, isi aminteste Aurelian Temisan. „Am spus atunci ca voi mai participa o singura data la Eurovision. Motivele vi le voi spune dupa intoarcerea noastra triumfatoare de la Viena”, adauga simpaticul interpret, optimist in privinta finalei de pe 8 martie: „O sa vedeti ca Oltenia este matriarhatul. Adica, eu ma duc sa cant la mine acasa. Poate ca nu intamplator s-a decis ca anul acesta finala sa fie la Craiova...”, mai spune el.

Atat el, cat si partenera sa de scena au colaborari vechi cu Televiziunea Romana. Desi multi romani au remarcat-o in show-ul muzical Megastar, Alexa marturiseste ca se simte „ca acasa” la TVR, amintindu-si de debutul ei, la scoala vedetelor, cu zece ani in urma: „Am stat un an pe aici, in gasca domnului Titus Munteanu, Dumnezeu sa-l odihneasca. si de fiecare data cand vin aici ma simt exact ca si cum as veni acasa”, declara Alexa.

La randul sau, Aurelian Temisan tine sa sublinieze: „Iar eu, cu fiecare intrare pe poarta Pangrati, mai adaug o zi, o luna, un an la cei aproape 30 de ani de cand tot calc pragul Televiziunii, careia trebuie sa-i multumesc pentru aportul adus carierei mele si pentru oamenii frumosi pe care mi i-a scos in cale”.

***

Desi trece printr-o perioada deosebit de grea, Aurelian Temisan a dat dovada de un profesionalism desavarsit, fiind prezent marti, 17 februarie, la filmarile programate la Televiziunea Romana cu mai mult timp in urma. ii dorim multa putere sa treaca peste aceasta durere. Suntem langa tine, Temi!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea