Muzica

#scorpions #zone arena #bilete false

Atentie! Se vand bilete false la concertul Scorpions

Ultimul concert la bucuresti al legendarei trupe germane Scorpions , programat pe 9 iunie la Zone Arena , a trezit un interes atat de mare, incat au aparut deja bilete contrafacute .

 

online , o pot face de pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Persoanele care au achizitionat bilete contrafacute sunt avertizate ca nu vor avea acces in cadrul Zone Arena, riscand sa intre sub incidenta legilor penale pentru fals si uz de fals . De asemenea, organizatorii vor lua toate masurile de control si supracontrol, inclusiv scanarea seriilor biletelor la intrare in ziua concertului, pentru a preveni accesul la concert cu bilete contrafacute. In acest moment, mai sunt dispobilibile urmatoarele categorii de bilete: - 190 lei – Gazon A,  265 lei – Golden Circle 350 lei – Tribuna (au mai ramas bilete doar la tribunele B, C, D si E)

Concertul Scorpions va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul mondial de adio “Get Your Sting And Blackout World Tour”. In deschiderea show-ului vor canta Trooper si Christian Becker & Avenue.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea