Muzica

#roa #Electronique Simpatique #single ROA

Asculta noul single ROA - "Electronique Simpatique"

roa a lansat un nou single, intitulat " Electronique Simpatique ".


Daca prin single-ul de debut, "Ne place", au creat un adevarat trend, acum trupa ROA este gata sa dea tonul modei cu "Electronique Simpatique".

Noul single face parte de pe albumul "Artificial" si pare sa fie o caracterizare exacta a stilului trupei.

Piesa pastreaza sound-ul specific ROA, iar versurile reprezinta un joc original de cuvinte, in genul caracteristic lui Bogdan Popoiag, Cezar Stanciulescu, Cristian Negriuc.

Iar succesul ROA nu se opreste aici; la editia din acest an a Romanian Music Awards ROA este nominalizata la trei categorii: Best Song – "Ne place", Best Album - "Artificial", Best New Act.

In paralel ROA se pregateste sa atace si industria muzicala internationala. Trupa va fi prezenta la Berlin Music Week, desfasurat intre 7 si 11 septembrie in capitala Germaniei.

Evenimentul reprezinta locul de intalnire a specialistilor din industria muzicala, al conferintelor si al concertelor live. Sambata, 10 septembrie, de la ora 22.00 ROA va sustine un mega concert in Club Leeve, situat in centru Berlinului.

ROA - Electonique Simpatique



Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea