Muzica

#michael jackson #don`t be messin around #piesa noua michael jackson #melodie michael jackson

Asculta "Don't Be Messin' Around", o piesa inedita semnata de Michael Jackson (audio)

"Don't Stop Messin' Around", o piesa pe care Michael Jackson nu a lansat-o niciodata, a aparut pe Internet.

Melodia apare pe pe fata B a single-ului "I Just Can't Stop Loving You", relansat in SUA pe 5 iunie.

Michael Jackson a imprimat "Don't Stop Messin' Around" impreuna cu producatorul Brent Averill in timpul sesiunilor de inregistrari pentru albumul "Bad"(1987), insa in cele din urma piesa nu a mai figurat pe varianta finala a discului.

Va fi insa inclusa pe editia speciala "Bad", ce va aparea pe 18 septembrie, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la lansarea initiala a albumului.

Versiunea reeditata a lui "Bad" va avea doua variante: deluxe si standard. Varianta standard va contine versiunea remasterizata a albumului plus demo-uri si piese rare.

In schimb, varianta deluxe va avea trei CD-uri, un DVD si doua brosuri. DVD-ul va contine inregistrarea integrala, fara montaj, a concertului pe care Michael l-a sustinut pe 16 iulie 1988, pe stadionul Wembley, in fata a peste 72.000 de spectatori. O versiunea audio a concertului se va gasi pe unul dintre cele trei CD-uri.

Michael Jackson - "Don't Be Messing Round" (audio)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea