Muzica

#single havana #Que Sera Sera #lansare single #videoclip #havana

Asculta aici piesa “Que Sera, Sera", noul single Havana

Au cucerit publicul din Romania si din strainatate cu hitul "Vita Bella" si nu se opresc aici! Baietii de la Havana au lansat ieri in nou single insotit de un videoclip ce promite sa devina un nou hit. Single-ul intitulat "Que Sera, Sera", este cel de-al treilea lansat de trupa.

 

Cel de-al treilea single Havana este compus de catre Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production si este sustinut de vocea sensibila a lui Nadir. 

Vocea Havana este Nadir, artist cunoscut datorita participarii la X-Factor, single-ului “Culoarea ta” alaturi de CRBL, dar mai ales pentru hitul “Prietena ta”, in colaborare cu Randi si Uddi, piesa foarte apreciata de publicul din Romania, dar si datorita colaborarii cu Loredana Groza, pentru piesa “Te iubesc”.

Cu peste 18 milioane de vizualizari in 4 luni de cand a fost lansat si unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri ale inceputului de an de pe YouTube, single-ul si clipul "Vita Bella" a cucerit publicul din Romania, dar a avut impact in mai multe tari din Europa: Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, tarile scandinave, Rusia, Grecia, Bulgaria.

Vizioneaza aici videoclipul “Que Sera, Sera" - Havana

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea