Muzica

#madalina manole #mihaela runceanu #malina olinescu #laura stoica

Artisti romani care au sfarsit tragic

In ultimele trei decenii, tot mai multi artisti romani au avut parte de un sfarsit tragic, parca nedemn de cariera lor.


Mihaela Runceanu

Mihaela Runceanu, una dintre cele mai populare cantarete de muzica usoara din Romania anilor '80, a murit pe data 1 noiembrie 1989, la varsta de 34 de ani. Artista a fost asasinata, ironia sortii, chiar de o persoana din anturajul sau. Daniel Cosmin Stefanescu a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, insa a ispasit doar 17, fiind gratiat in 2006, printr-un decret prezidential .


Ion si Doina Aldea Teodorovici

De o moarte tragica a avut parte si cuplul basarabean Ion si Doina Aldea Teodorovici. Artistii indragiti de romani datorita unor piese ca "Reaprindeti candela", "Eminescu", "Iarta-ma" sau "Suveranitate" si-au gasit sfarsitul intr-un accident rutier petrecut in noaptea de 29-30 decembrie 1992, in localitatea Cosereni. Masina in care cei doi s-a izbit violent de un copac.


Ioan Luchian Mihalea

Ioan Luchian Mihalea, artist cunoscut pentru activitatea sa alaturi de grupul Song, a fost asasinat pe data de 29 noiembrie 1993, in locuinta sa din drumul Taberei. Scopul crimei a fost jaful, iar cazul, extrem de mediatizat la acea vreme, a fost in cele din urma rezolvat. Nelu Florian Gavrila si Ionel Paun, autorii crimei, au fost condamnati la inchisoare pe viata.


Laura Stoica si Cristian Margescu

Cronica neagra a mortilor violente din istoria muzicii romanesti o continuam cu Laura Stoica. Artista si iubitul ei, bateristul Cristian Margescu, au murit intr-un accident de masina petrecut in luna martie a anului 2006. Laura Stoica avea doar 39 de ani si urma sa aduca pe lume un copil.

Teo Peter (Compact)

Un alt caz mediatizat a fost moartea lui Teo Peter. Basistul de la Compact a murit intr-un accident de masina, taxiul in care se afla fiind lovit de un Ford Expedition, condus de Christopher Van Goethem, un soldat american de la Ambasada SUA din Bucuresti.


Madalina Manole

Desi avea o familie si un copil de un an, Madalina a decis sa-si puna capat zilelor, ingurgitand Furadan, un pesticid extrem de toxic. Madalina Manole s-a sinucis pe data de 14 iulie 2010, in locuinta sa din Otopeni, chiar in ziua in care implinea 43 de ani.


Malina Olinescu

Incheim lista cu Malina Olinescu, artista care s-a aruncat de la etajul sase al blocului in care locuia, in seara de 12 spre 13 decembrie 2011. Se pare Malina a recurs la acest gest disperat dupa ce s-a despartit de iubit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea