Muzica

#concert #rock #valentine's day # chester # breathlast #sophisticated lemons

Anti-Valentine's Day Show cu Chester, Breathelast si Sophisticated Lemons

Chester, comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului.

Cele trei trupe de rock alternativ vor canta sambata, 12 februarie,  la initiativa casei de productie Capricorn & Capricorn Productions, pe scena din Elephant Pub din Bucuresti, de la ora 22.00.

“Atat evenimentul in sine, cat si conceptul acestuia prezinta originalitate si este un protest autentic si amuzant impotriva cliseului "Valentine's Day", o sarbatoare care nu prea isi are radacinile aici la noi”, spun baietii de la chester

“Este foarte bine sa promovam muzica live, de calitate si conceptul de eveniment autohton, la care participa atat trupe aflate la inceput de drum, cat si nume consacrate din muzica romaneasca ”, spun cei de la Breathelast.

“De prea mult timp deja, sarbatoarea de Sf. Valentin a fost un prilej de “imbujorare” superficiala a tinerilor predispusi catre schimbare si traditionalizare impusa, datorita trend-urilor cu nota de imprumut. Asa cum industrializam puternic un siretlic comercial, ca ziua Sfantului Valentin, la fel de bine putem, cu interesul unor organizatori capabili si interesati, sa promovam si sa ridicam “industria” evenimentelor live. Trupele romanesti, mai ales cele NOI, sa se poata afirma datorita performantelor lor si a istoricului de activitate, in loc sa ne bazam traditia urbana pe un trend imprumutat si exploatat la maxim”, au adaugat membrii trupei breathlast.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea