Muzica

#andreea balan #videoclip andreea balan #costumatie andreea balan #tinuta revelion andreea balan

Andreea Balan a schimbat zeci de costume de Revelion

Moda schimbarii costumelor in cadrul unui spectacol a fost lansata de Loredana Groza si copiata apoi de numerosi artisti locali, iar Andreea Balan a invatat rapid aceasta lectie, mai ales dupa participarea la anumite spectacole internationale. Cu toate acestea, solista a reusit sa ne surprinda cu ocazia concertelor sustiune de Revelion, cand s-a schimbat de cateva zeci de ori.

Andreea Balan a fost solicitata sa cante atat in Bucuresti, cat si in Targoviste , in noaptea de Revelion, unde au asteptat-o sute de fani pentru care a interpretat melodii noi sau piese de pe albume mai vechi ale sale. Solista si-a pregatit din timp costumele si a pus la cale un spectacol minutios pregatit, alaturi de dansatorii sai, cu efecte speciale de sunet si de lumini. Iar daca unii au retinut doar detaliile de suprafata, trebuie sa stiti ca Andreea si-a schimbat costumele de scena de cateva zeci de ori, in noaptea Revelionului, pentru a reproduce acelasi spectacol pe scene diferite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea