Muzica

#mtv ema 2014 #premu #best romanian act #mtv #andra

Andra a castigat Best Romanian Act, in cadrul MTV EMA 2014

Romania va fi anul acesta reprezentata de Andra la runda a doua a cursei pentru trofeul Worldwide Act din cadrul MTV EMA 2014, artista fiind desemnata ieri castigatoarea Best Romanian Act 2014.

Datorita voturilor publicului, artista a trecut intr-o noua etapa a competiei si va concura mai departe la categoria Europe East impotriva artistilor din Israel, Polonia, Rusia si Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) pentru a putea trece in etapa finala: Worldwide Act.

“Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru mine, pentru ca ma sustineti, pentru ca ma votati si pentru ca imi aratati dragostea voastra in fiecare zi! Multumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordati la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot castiga. Va pup si va iubesc!”, le-a transmis Andra fanilor sai.

In perioada 23 octombrie (12:00 AM) - 29 octombrie (11:59 PM), Andra va putea fi votata de fani, avand astfel sansa de a ajunge direct la show-ul din Glasgow, ce va avea loc pe 9 noiembrie. Link vot: //ro.mtvema.com/voteaza#cat=europe-east

Puteti urmari aici cel mai recent videoclip al artistei, Andra feat. Liviu Teodorescu – “Asa e dragostea”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea