Muzica

#anda adam # tinuta de scena #tinuta anda adam

Anda Adam s-a imbracat in mii de pietre Swarovski

Daca majoritatea solistilor romani s-au inghesuit pe scenele autohtone, au existat si cativa, mai norocosi, care au primit solicitari pe scene din afara tarii. De exemplu, Anda Adam a incantat auzul unor personalitati din viata politica a Ucrainei, care au tinut neaparat s-o aiba alaturi de Revelion, oferindu-i conditii de lux pentru concertul sau.

Anda Adam s-a simtit cu adevarat ca o vedeta de talie internationala, in noaptea de Reevlion. Ea a fost chemata in Ucraina pentru a sustine un concert in fata celor mai influenti si bogati oameni de acolo, dar si pentru mii de fani. Solista a purtat o tinuta de scena cu adevarat impresionanta: o rochie in valoare de 5000 de euro , creata de un designer italian, incrustata cu mii de pietre Swarovski .

Suma pentru care Anda si-a intonat cele mai celebre melodii este si ea "de lux" si anume 20.000 de euro. Se pare ca Ucraina stie sa pretuiasca artistii preferati!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea