Muzica

#stefan banica jr #inna #anda adam #romanian top hits 2011

Anda Adam i-a luat fata Innei la Romanian Top Hits 2011 (video)

Anda Adam a castigat premiul "Girls Top Hit" in cadrul galei romanian top hits 2011.


La aceeasi categorie a fost nominalizata si Inna, cea mai in voga artista a momentului, insa ea nu a reusit sa obtina suficiente voturi pentru a iesi invingatoare.

Pentru showul de la Romanian Top Hits 2011, Anda Adam a pregatit piesele "Show Me", "Love On You" si "Feel".

stefan banica junior a fost si el castigator la RTH 2011. Artistul a plecat acasa cu doua premii: "Cea mai buna voce" si "Cel mai bun artist roman al anului 2011".

Un alt artist roman de succes, Edward Maya, era asteptat la romanian top hits 2011 pentru a-si ridica premiul "Best International Artist".

Din pacate pentru miile de fani adunati la eveniment, autorul hitului " Stereo Love " si-a anulat aparitia in ultimul moment, din motive medicale.

Gala Romanian Top Hits 2011 s-a desfasurat in Piata Tricolorului din Bacau, pe 5 si 6 august. Gazdele celor doua seri au fost Roxana Nemes (iubita impresarului Radu Groza) si Razvan Popescu (Radio ZU). Potrivit presei locale, in jur de 40.000 de persoane s-au adunat ca sa-i vada live pe Xonia, Puya, Deepcentral, Stefan Banica Junior si multi altii.


Anda Adam - Show Me (Live RTH 2011)



Sursa foto: Facebook Anda Adam

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea