Muzica

#sala polivalenta #anastacia #concert #pop #muzica

Anastacia a avut parte de surprize

O voce dumnezeiasca, o Anastacia degajata si foarte comunicativa, momente comice si dansuri lascive, cam asta au vazut si auzit cei aproximativ 3 000 de spectatori prezenti ieri seara la concertul Anastaciei de la Sala Polivalenta.

De-a lungul timpului, am observat ca vedetele pop de origine romana au un cult al oului. De altfel, probabil ca interpretele noastre isi imagineaza ca au gasit reteta succesului daca, intr-un fel sau altul, aduc vorba despre ou in cantecele lor. Astfel ca, in momentul in care vor sa impresioneze incep cu entuziasm sa vocalizeze cu ajutorul sunetelor o si u, cu accent pe "u" –ul prelungit care ar trebui sa ii infioreze automat pe fanii exaltati. Pana la urma, insa, nu rezulta decat o incantatie adoratoare la adresa oului. Asa a facut si Claudia Frisca (Cream) in deschiderea concertului Anastacia de la Sala Polivalenta.

Showul Anastaciei a inceput in jurul orelor 21.00 cu o mica ezitare a artistei care s-a inecat fix in timp ce canta, One Day In Your Life, hitul sau din 2002. Artista, vizibil afectata de aceasta scapare, a spus cateva glume, a facut cateva vocalize adevarate si le-a aratat tuturor ca stie sa cante, dar ca, in timpul spectacolelor live, apar si tot felul de surprize.

O surpriza a avut Anastacia si in momentul in care i-a intrebat pe cei din sala ce doresc de la ea si i s-a raspuns ca un autograf. Anastacia a precizat ca nu a mai facut asa ceva in timpul unui spectacol, dar s-a conformat dorintei fanului sau si i-a scris o dedicatie pe posterul cu poza sa. Adevarata surpriza a showului prezentat de artista americana a fost, insa, foarte spontanul Adrian.

Mai exact, dupa cea a mai interpretat cateva piese de pe de pe noul sau album Heavy Rotation , lansat in 2008, Anastacia si-a dorit sa danseze si a invitat pe cineva din public ca sa ii fie partener. Adrian nu a pierdut ocazia si din doua miscari a fost sus pe scena Salii Polivalente. 

Adrian s-a prezentat in varianta grasunica, a dat mana tantos cu artista, a dansat in sincron cu ea, a facut cateva glume bune si cateva gesturi de filme de comedie , iar la final, bineinteles, a imortalizat momentul. Astfel, si-a scos telefonul si i-a facut o poza Anastaciei dupa care a rugat-o pe domnisoara care canta la clape sa il fotografieze in diferite iposteze impreuna cu Anastacia. Toate acestea se intamplau pe scena, in timp ce publicul era in delir de atat ras. Anastacia nu a aratat ca ar fi foarte surprinsa, dar parea ca nu ii vine sa creada ce i se intampla.

De-a lungul concertului de la Bucuresti, diva americana a fost foarte spontana si foarte degajata si cred ca a placut tuturor datorita veseliei pe care a aratat-o si, mai ales, datorita vocii sale foarte aproape de perfectiune . Fanii au cantat si au sarit la unison pe ritmurile unor piesele precum Paid My Dues, Sick & Tired, Not That Kind sau I'm Outta Love.

Concertul Anastaciei de la Bucuresti a fost unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-a vazut Romania in ultima perioada. Artista a fost ajutata si de o echipa competitiva: instrumentistii au facut, pe rand, cate un solo, fiecare la instrumental lui, dansatorii au facut piruete si s-au miscat lasciv, iar fetele din backing vocals au fost cand soliste, cand majorete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea