Muzica

#alina manole #lansare album #dragoste in 3 #lansare album alina manole

Alina Manole lanseaza albumul "Dragoste in 3"

alina manole va lansa pe 30 septembrie cel de-al treilea album al sau, intitulat " Dragoste in 3 ". Spectacolul de lansare se va desfasura la Teatrul Nottara din Bucuresti, sala Horia Lovinescu.


Biletele se gasesc in reteaua Eventim, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange Shop si Librariile Carturesti. Un bilet costa 45 de lei.

Evenimentul din Capitala va prezenta publicului albumul "Dragoste in 3" printr-un show diferit de linia concertelor de lansare obisnuite.

Conceptul de spectacol gandit de Alina Manole are o serie de "ingrediente" speciale: o reunire de muzicieni deosebiti, scenografie dedicata, proiectii video si regie de lumini, intr-un spatiu de confort si eleganta pe care numai un teatru il poate asigura.

Si daca titlul poate parea deja o sfidare la adresa "bunelor moravuri", cele 12 piese cuprinse pe album povestesc despre iubiri reale, fara menajamente: nu exista dragoste perfecta, in orice cuplu exista rutina, exista derapaje emotionale, exista tradari.

Insa peste toate (sau in toate) se regaseste sentimentul de inceput care ne tine sau ne cladeste relatia in doi: indragostirea fara margini pamantene. Si, in definitiv, fiecare cu… piticii lui.

Alina Manole - Tu ai vandut marea



Sursa foto: Arhiva
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea