Muzica

#evolutie alina eremia #muzica romaneaca #evolutie spectaculoasa #Alina Eremia

Alina Eremia, evolutie spectaculoasa in lumea muzicii romanesti

Alina Eremia este una dintre cele mai indragite cantarete ale muzicii romanesti. Artista are doar 22 de ani, insa evotuia acestia in lumea muzicii este spectaculoasa. Piesele sale au ocupat cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale.

Piesa "A fost o nebunie", cel mai recent hit, a strans peste 15 milioane de vizualizari si este una dintre cele mai difuzate piese pe radiourile romanesti. De-a lungul timpului, Alina Eremia s-a transformat frumos, in lumina refrectoarelor evoluand constant atat pe plan musical, cat si din punct de vedere vestimentar. Cariera Alinei, aflata in plina ascensiune, prinde contur in ochii publicului si a ajuns rapid una dintre cele mai indragite artiste din Romania.

Obisnuita sa cante pe scena spectacolelor de cand era mic copil, Alina are atat de multe proiecte in aceasta perioada, incat luminile reflectoarelor aproape ca se indreapta doar inspre ea. A debutat in muzica la doar cinci ani, dupa ce parintii ei i-au remarcat talentul, iar la 12 ani deja participa la concursul Eurovision Junior. La 15 ani a inceput colaborarea cu Disney Channel, dand voce personajelor iubite din animatii celebre, iar la 17 ani a fost distribuita in serialul "Pariu cu viata". In urma castingului pentru serial s-a alaturat si trupei Lala Band, cu care a cucerit definitiv inimile fanilor si cu care a castigat, alaturi de colegii ei, discul de aur pentru "Cel mai bine vandut album al anului 2012"!

Cariera solo a Alinei a urmat firesc traseului sau profesional alert, iar piese precum "Tu esti vara mea", "In dreapta ta" cu Vescan, "Cum se face" si "Played You" au fost difuzate in heavy rotation pe toate radiourile si in cluburi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea