Muzica

#alice cooper #documentar Alice Cooper #Sam Dunn

Alice Cooper, subiect de documentar

Alice Cooper va avea propriul film documentar. Productia este realizata de Sam Dunn , cel care a facut si filmele despre Rush si Iron Maiden. De ce sa fie Alice Cooper personaj de documentar, s-ar putea intreba multi. Pentru ca rockerul este intr-adevar un "personaj" care a influentat semnificativ peisajul culturii muzicale a anilor '70.


Sam Dunn explica de ce l-a ales pe Alice Cooper: "Este un artist "atat" de vizual" si sincer ne-am cam saturat sa facem interviuri traditionale, intrebare - raspuns", spune Sam Dunn care a adunat pentru Metal Evolution nu mai putin de 300 de astfel de materiale jurnalistice. "Alice Cooper este un artist fascinant, care a trecut prin multe (experiente - n.r.) in viata lui", spune Dunn.

"Vom concentra documentarul asupra inceputului carierei sale, din anii '70, apoi ne vom apropia in de anii '80, odata cu revenirea sa pe scena. Si vom incerca o alta abordare a documentarului. Va fi mai mult o calatorie pe baza imaginilor din cariera lui Alice Cooper", conchide Sam Dunn.

Sursa foto: 3.bp.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea