Muzica

#romanian music awards 2011 #alexandra stan #romanian music awards #nominalizare alexandra stan

Alexandra Stan, trei nominalizari la Romanian Music Awards 2011

alexandra stan a primit trei nominalizari la premiile Romanian Music Awards 2011.


Cantareata a fost propusa la categoriile `Best Female`, `Best Song` (`Mr Saxobeat`) si `Best Dance`.

Aflata in plina ascensiune in topurile din Europa, Alexandra Stan va avea concurenta puternica la cele mai importante premii din industria muzicala romaneasca. Artista a fost nominalizata la RMA 2011 alaturi de Andra, Andreea Banica, Inna si Corina.

Gala premiilor romanian music awards 2011 va avea loc pe 16 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov. Gazda evenimentului va fi Puya.

In alta ordine de idei, Alexandra Stan este prima romanca prezenta in Top 20 Shazam Tag Chart, single-ul ` Mr. Saxobeat ` pozitionandu-se saptamana aceasta pe locul 8 mondial si pe locul 5 in Europa.

Shazam este cea mai cunoscuta aplicatie pentru smarphone -uri si iPad prin care orice posesor al unui astfel de gadget poate recunoaste si cumpara o piesa.

Astfel `Mr. Saxobeat` a devenit una din cele mai cautate piese surclasand hit-uri precum `Last Friday Night` (Katy Perry), `Man Down` (Rihanna), `’Till I Collapse` (Eminem), `Best Thing I Never Had` (Beyonce).

Sursa foto: Facebook Alexandra Stan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea