Muzica

#Alex Velea Sentimente sau Instincte #Sentimente sau Instincte #alex velea

Alex Velea, nesigur! Dragoste este bazata pe "Sentimente sau Instincte"?

Alex Velea a lansat un nou single, inspotit de un videoclip atipic: alb-negru. In noua piesa, Velea vorbeste despre dragoste si se intreaba daca sunt "Sentimente sau Instincte".

 

Velea s-a transformat intr-un adevarat "Latino Vero" pentru cea mai recenta piesa a sa.

"Pentru toamna mi-am dorit o piesa sensibila care sa va ajunga direct la inima. Mi-a placut piesa de la primul play si am stiut ca va fi noul meu single. Ma bucur ca Liviu Teodorescu a facut o piesa care sa ma reprezinte! Videoclipul, regizat de Alex Ceausu, se imbina foarte bine cu versurile piesei", declara Alex Velea.

Alex Velea - Sentimente sau Instincte

Nascut in Craiova, Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum "Doar ea", "Secret", "Cand noaptea vine", "Minim doi", "E marfa tare" si "Din vina ta".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea