Muzica

#album nou #alanis morisette #album nou alanis morisette #album de studio

Alanis Morisette lanseaza un nou album de studio

Cantareata de origine canadiana Alanis Morisette a anuntat ca terminat inregistrarile pentru un nou set de piese, care vor fi incluse pe cel mai recent album de studio. Dupa spusele artistei, acest material va aparea in luna iunie.

Printre piesele acestui album se numara cantece precum "Havoc", "Spiral", "Guardian" sau "Celebrity". Multe din versurile acestor piese transmit mesaje ironice, destul de dure, la adresa unor persoane din viata artistei.

Un loc important in versurile noilor cantece il ocupa fiul cantaretei, Ever Imre Morisette Treadway, nascut pe 25 decembrie 2010.

Alanis Morissette afirma la sfarsitul anului trecut ca a inregistrat deja 31 de cantece pentru noul album. Desi nu are un titlu, materialul este asteptat pe piata in luna iunie.

Precedentul material discografic al solistei candiene, "Floavors Of Entanglement" a fost lansat in 2008, dupa despartirea dintre Alanis si actorul Ryan Reynolds.

Foto: easyhairstyler.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea