Muzica

#eurovision 2012 #pariuri eurovison #favoriti la eurovision #competitia eurovision 2012

Afla favoritele caselor de pariuri pentru cursa Eurovision!

Competitia Eurovision, a carei semifinala va avea loc marti, 22 mai, a starnit interesul caselor de pariuri, care mizeaza pe victoria Suediei.

In ceea ce-i priveste pe reprezentantii tarii noastre, membrii trupei Mandinga, acestia nu sunt cotati cu o reusita. Astfel, Romania este vazuta ca una din semifinaliste, dar nu mai apare in cursa pentru primele locuri ale finalei.

William Hill, una din cele mai importante case de pariuri din lume, a acordat prima sansa Suediei (cota de 1,75), dupa care urmeaza Rusia (cota 7,00), Marea Britanie (cota 10,00), Serbia (12,00), Danemarca (cota 20,00) si Irlanda (cota 25,00).

Romania a primit o cota de 4,00 pentru castigarea primei semifinale, dar piesa "Zaleilah" este vazuta ca virtual calficata in finala, cu o cota de 1,03.

La noi, agentia StanleyBet ofera pentru Romania cota 9,00 pentru castigarea primei semifinale, cota 2,33 pentru o clasare in primele 3 locuri ale primei semifinale si cota 41,00 pentru castigarea finalei.

Foto : agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea