Muzica

#concurenti #semifinale #calificari #vocea romaniei

Afla care sunt ultimii concurenti calificati in semifinalele de la Vocea Romaniei!

Ieri, 11 decembrie, a avut loc cea de-a patra editie live a show-ului "Vocea Romaniei", in cadrul careia Marius Moga si Loredana si-au trimis elevii in ring. Cei doi antrenori au ramas doar cu doi concurenti in competitie, iar acestia vor evolua in semifinale.

Dupa votul publicului, s-a realizat un top patru al fiecarei echipe. Ocupantul locului intai s-a clasificat direct pentru etapa urmatoare, in vreme ce juratul-mentor a ales un alt concurent, de pe pozitia doi sau trei.

Publicul a decis ca din echipa Loredanei sa mearga mai departe, in semifinale, Ciprian Teodorescu. Pe locurile imediat urmatoare s-au clasat, in ordine descrescatoare, Ana-Maria Alexie, Cristi Nistor si Teodor Manciulea, iar Loredana l-a ales pe Cristi Nistor.

Din echipa lui Marius Moga, publicul a ales-o pe Fely Donose, iar pe locurile doi si trei s-au clasat Vizi Imre si Robert Reamzy. Concurentul eliminat, cel de pe pozitia a patra, a fost Cezar Dormeti. Marius Moga l-a ales pentru semifinale pe Vizi Imre.

Sursa foto: enational.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea