Muzica

#finalisti #vocea romaniei #etapa live

Afla care sunt finalistii de la "Vocea Romaniei" care au ajuns in etapa live!

Dupa editia de marti seara a show-ului "Vocea Romaniei", cei patru antrenori si-au definitivat echipele si au ales cate sase concurenti de fiecare pentru a aparea in prima etapa live a concursului.

Din echipa lui Horia Brenciu fac parte Simon-Vlad Mihail, Maria Cojocaru, Dalma Kovacs, Julie Mayaya, Ioana Cristea si Laurian Marta. Laurian a fost nevoit sa treaca peste proba de baraj, cea a duelului cu Camelia Sterea.

La randul sau, Smiley i-a ales pe Loredana Ciobotaru, Mihail Gheorghe, Andreea Olariu si Silviu Pasca. Dupa proba duelului, echipa a fost intregita cu Laura Gherghescu, care a primit sansa de a merge mai departe.

In echipa lui Marius Moga ii avem pe Fely Donose, Vizi Imre, Cezar Dometi, David Bryan, Robert Reamzy si Maria Mirabela Cizmaru.

Loredana a ales sa mearga mai departe pentru editia live cu urmatorii concurenti: Ciprian Teodorescu, Teodor Manciulea, Cristi Nistor, Daria Apostu, Ana-Maria Alexie si Nicoleta Gavrilita.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea