Muzica

#Ravi Coltrane bucuresti # concert Ravi Coltrane #ravi coltrane #concert

Afla cand va concerta Ravi Coltrane la Bucuresti

Esti fan Ravi Coltrane? Acum vei avea ocazia sa asculti live, piesele de pe ultimul album al solistului intitulat Spirit Fiction, intr-un concert de exceptie, ce va avea loc in Bucuresti.

"Ambitia, uneori, isi ia avant prea puternic. Incepi sa iti imaginezi mai mult decat crezi ca poti realiza si treci acea linie dintre posibilitate si imposibilitate", spune Ravi Coltrane, vorbind despre albumul Spirit Fiction.

Ravi Coltrane a lansat ultimul album, in memoria tatalui sau, John Coltrane, unul dintre cei mai influenti muzicieni ai secolului 20.

Spirit Fiction, prin complexitatea sa ritmica si structuri fluente, imbratiseaza si interpreteaza mostenirea lui John Coltrane, nu doar o continua. Albumul radiaza o maiestrie artistica indrazneata si o incredere de sine senina.

Ravi Coltrane nu traieste in umbra legendarului sau tata, ci s-a impus pe scena de jazz mai ales prin merite proprii si un talent iesit din comun. "Sa apari cu un saxofon in mana si sa ai numele de Coltrane ii distrage destul de mult pe majoritatea oamenilor", recunoaste artistul.

Concertul Ravi Coltrane de la Bucuresti face parte din turneul european de promovare a albumului “Spirit Fiction”, propus de artist sub titulatura Ravi Coltrane Quartet, in cadrul caruia admirabilul saxofonist este completat de alti trei muzicieni de exceptie: David Virelles - pian, Dezron Douglas - bass si Johnathan Blake – baterie.

Concertul va avea loc in data de 22 februarie 2015, la Sala Radio din Capitala. Biletele pentru concertul Ravi Coltrane Quartet au fost puse in vanzare in retelele Eventim.ro si IaBilet.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea