Muzica

#adrian tutu #concert #romanii au talent #lora #spitalul fundeni

Adrian Tutu canta pentru reamenajarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Joi, 2 iunie, incepand cu ora 18.00, in zona patinoarului din Mall-ul AFI Palace Cotroceni, Adrian Tutu, castigatorul concursului "Romanii au talent" va canta alaturi de Lora in cadrul evenimentului caritabil "Muzica, dans si speranta", anunta MediaPro Music.

Evenimentul are drept scop strangerea de fonduri pentru campania „Copilaria traita in spital”, proiect derulat de asociatia M.A.M.E., ce presupune reamenajarea si dotarea Sectiei de pediatrie la standarde europene.

Pe parcursul evenimentului va fi promovat numarul de SMS 874, alocat de retelele mobile in beneficiul campaniei "Copilaria traita in spital", numar valabil pana la data de 30 iunie 2011, prin care se pot dona 2 euro, pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni.

Programul spectacolului va cuprinde si momente artistice de muzica si dans sustinute de copiii, precum si o tombola.

“Voi fi acolo, voi sustine un spectacol în scopuri caritabile pentru copiii grav bolnavi de la Spitalul Fundeni si voi interpreta, în exclusivitate, noua piesa care se numeste ‘Fericirea’. Va astept acolo! Ei chiar au nevoie de noi!”, a scris adrian tutu pe pagina sa de Facebook.

"Ma bucur foarte mult ca prin muzica mea pot ajuta acesti copii si sper ca odata cu acest concert sa se stranga suficiente fonduri pentru aceasta campanie initiata. Va astept cu mare drag la AFI Palace Cotroceni sa cantam impreuna “No More Tears” si sa incercam sa aducem un zambet pe buze tuturor.", a declarat Lora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea