Muzica

#adele #premii muzica #ivor novello awards #castigatori ivor novello awards

Adele, marea castigatoare a galei Ivor Novello Awards

Britanica Adele a fost marea castigatoare din cadrul galei Ivor Novello Awards 2012. Artista a primit doua trofee la evenimentul care a ajut loc joi seara, la Grosvenor House Hotel (Londra).

Premiile Ivor Novello, decernate in urma voturilor oferite de compozitori, urmaresc sa recompenseze cele mai bune compozitii din muzica britanica si irlandeza din anul precedent.

Cantareata Adele a fost nominalizata la patru categorii, iar la doua dintre acestea ("cel mai bun compozitor", "cea mai difuzata piesa"- "Rolling in the Deep") a reusit sa obtina pozitia fruntasa.

In schimb, Adele nu a reusit sa obtina trofeul pentru "cel mai bun album", deoarece la aceasta categorie s-a impus PJ Harveey, cu albumul "Let England".

Premiile Ivor Novello, care sunt decernate anual de Academia britanica a compozitorilor si textierilor (BASCA), premiaza artistii britanici pentru calitatea compozitiilor, in detrimentul succesului comercial.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea