Muzica

#adele #artistul anului

Adele, artista anului pentru Billboard

Fara indoiala, 2011 a fost anul lui Adele. Dupa succesele obtinute cu albumul "21", cantareata britanica a primit un nou titul important. Revista Billboard a numit-o "Artista anului".



Interpreta hitului " Someone Like You " scrie istorie in cel mai important top din lume, Billboard. Ea a devenit prima cantareata care s-a impus la categoriile "Artista anului", "Cel mai bun album al anului" ("21") si "Cel mai bun single al anului" (" Rolling In The Deep ").

Editorii revistei Billboard au explicat ca Adele merita din plin premiul pentru cel mai bun artist al anului. Muzica ei este ca o "gura de aer proaspat" intr-o piata muzicala saturata de cantareti pop, care "functioneaza pe acelasi calapod " - Rihanna, Katy Perry, Lady GaGa.

Tye Comer, editor al revistei Billboard, a declarat ca nu este nevoie ca un artist sa lanseze videoclipuri socante sau sa apara in costumatii extravagante pentru a atrage atentia maselor de oameni.

Sursa foto: telegraph.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea