Muzica

#freddie mercury #roger taylor # brian may #queen #american idol #Adam Lambert

Adam Lambert, noul solist al trupei Queen?

Adam Lambert , cantaret devenit celebru datorita participarii sale la show-ul " American Idol ", a negat zvonurile care-l creditau drept noul vocal al faimoase trupe Queen.



Saptamana trecuta, tabloidul britanic Daily Star anuntase ca Lambert va canta alaturi de Brian May si Roger Taylor, doi dintre membri trupei, in iulie 2012, pe scena festivalului Sonisphere din Marea Britanie.

Adam Lambert a anuntat pe Twitter ca avem de-a face cu niste speculatii, declaratiile sale fiind scoase din context.

"Reporterii astia destepti au scos din context declaratiile. Nu am confirmat nicio aparitie. Vorbeam despre EMA Awards. Acestea fiind spuse, ma simt flatat ca ati ajuns la o asemenea concluzie glorioasa, dragi jurnalisti", a declarat cantaretul.

In cadrul galei MTV EMA Awards de anul trecut, Adam Lambert a avut ocazia sa cante impreuna cu Queen un colaj format din trei dintre cele mai mari piese ale grupului britanic: "The Show Must Go On", "We Will Rock You" si "We Are the Champions".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea