Muzica

#smiley #dream girl

A aparut “Dream girl”, noul videoclip al lui Smiley (VIDEO)

Smiley a lansat, joi, pe contul de YouTube al casei de discuri Cat Music videoclipul noului sau single, “Dream girl”.

Regizat de catre Barna Nemethi si Vlad Fenesan, videoclipul a fost filmat saptamana trecuta la Castel Film si infatiseaza o poveste de dragoste neimplinita, surprinzand toate efectele deziluziei si trairile personajului principal interpretat de catre Smiley.

Artistul nu a dorit sa fie dublat cu un cascador . “Nu am vrut sa fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiti este data de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi facut decat sa limiteze relationarea mea cu personajul. Pe de alta parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu placere! :)”, explica Smiley.

Produs de HaHaHa Production, "Dream girl" este cel de al treilea single extras de pe albumul “ Plec pe Marte ”, lansat de Smiley in luna martie a anului trecut. Piesa are un sound aparte, este o balada calda, boema si personala, ce atinge pana si inimile celor mai putin sensibili.

videoclip smiley – “Dream girl”

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea