Muzica

#beyonce #globuri de aur #curiozitati Beyonce

9 lucruri pe care nu le stiai despre Beyonce

Beyonce este una dintre cele mai cunoscute cantarete ale momentului. Din palmaresul sau impresionant nu lipsesc doua Globuri de Aur si nu mai putin de 16 trofee Grammy. De asemenea, Beyonce a fost desemnata "Cea mai frumoasa femeie a anului 2012" de catre prestigioasa revista People.

Mai sunt insa multe alte lucruri mai putin cunoscute despre ea, pe care te invitam sa le descoperi in cele ce urmeaza.

1. Numele Beyonce provine de la Beyince, numele de fata al mamei sale. Desi Tina Knowles are sase frati si surori, doar unul dintre ei are un fiu. In aceste conditii, Tina Knowles s-a temut ca fostul sau nume de familie ar putea pieri, asa ca s-a gandit sa-si boteze fetita Beyonce.

2. Beyonce a avut ocazia sa cante intr-o trupa de fete inca din copilarie. La varsta de opt ani, ea facea deja parte din grupul Girl's Tyme.

3. In 2001, a primit premiul "Commuului" din partea Societatii americane a compozitorilor, creatorilor si editorilor muzicali (ASCAP), devenind prima femeie afro-americana care este recompensata cu acest trofeu.

4. Beyonce este urmarita de cifra patru. Pe langa faptul ca si-a botezat un album "4", s-a nascut pe 4 septembrie si s-a casatorit cu Jay-Z pe 4 aprilie 2008, Beyonce si-a tatuat pe deget un patru, insa in cifre romane.

5. O singura persoana a primit mai multe nominalizari Grammy decat Beyonce. Vorbim despre cantareata country Dolly Parton, care se poate lauda cu 45 de nominalizari. In prezent, Beyonce are la activ 43 de nominalizari, dar sunt sanse mari ca in curand s-o depaseasca pe Parton.

6. Beyonce a stabilit in 2003 un record greu de depasit. Este prima artista care ajuns pe primul loc in topurile de single-uri si de albume din Statele Unite si Marea Britanie.

7. Beyonce a aparut in costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated. Noutatea este faptul ca este prima femeie din afara lumii modei si a sportului care apare in aceasta ipostaza in Sports Illustrated.

8. In copilarie, Beyonce era adeseori luata peste picior din cauza dimensiunilor urechilor sale. Pentru a uita de acest complex, cantareata americana isi aranjeaza parul, astfel incat sa-i ascunda cat mai bine urechile.

9. Beyonce a aparut in doua dintre videoclipurile lui Jay-Z. Prima oara s-a intamplat in 2001, in clipul "Izzo (H.O.V.A)". Doi ani mai tarziu, diva a fost distribuita in videoclipul "Bonnie and Clyde", fapt care a alimentat zvonurile potrivit carora cantareata ar avea o relatie cu Jay-Z.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea