Muzica

#akcent #muzica romaneasca #top akcent

8 lucruri inedite despre Akcent

Akcent este una dintre trupele cu o prezenta constanta pe piata muzicala romaneasca. Desi s-a confruntat cu probleme de componenta, Akcent a avut puterea sa treaca peste acest impediment si a continuat sa lanseze hituri dupa hituri.

Ti-am pregatit o lista cu opt lucruri inedite despre acest grup etalon pentru dance-ul romanesc.

1. Formatia Akcent a devenit cunoscuta datorita lui Marius Moga, cel care care a compus "Ti-am promis", piesa cu care trupa a devenit cunoscuta in toata Romania. In urma cu cativa ani, Adrian Sina, unul dintre membrii Akcent, il caracteriza pe Moga fiind "un baiat foarte talentat". "L-am descoperit ascultand niste casete demo si mi-a placut muzica lui. Asa ca l-am rugat sa lucreze cu noi 2-3 piese dar, placandu-ne foarte mult ce-a iesit, am lucrat cu el tot albumul", a mai povestit acesta.

2. Videdeoclipul "Ti-am promis" a fost filmat intr-un loc inedit: Gara Obor din Bucuresti.

3. 2008 a fost unul dintre cei mai dificili ani din istoria trupei. In primavara, Marius Nedelcu paraseste Akcent pentru a-si croi o cariera solo. Este inlocuit cu Corneliu, fost membru in trupa Bliss. Dupa cateva luni in aceasta formula, Akcent ramane din nou in formula de trei, Corneliu renuntand la aceasta colaborare de dragul actoriei.

4. Adrian Sina a lucrat in tinerete ca DJ la Radio Contact, post transformat intre timp in Kiss FM.

5. Una dintre dintre fetele care apare in clipul "I'm Sorry”, lansat de Akcent pe 18 aprilie 2012, este Emma Dumitrescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii "Next Top Model Romania" de la Antena 1.

6. Akcent a filmat videoclipul "Stay With Me" in primavara anului 2008 in centrul Capitalei si...intr-un spital adevarat. Filmarile nu au fost lipsite de peripetii, fata care a interpretat rolul principal avand la un moment dat o cadere de calciu.

7. In clipul "Stay With Me" joaca rolul unui doctor Adrian Titieni, profesorul de actorie al lui Adi Sina.

8. "Poveste de viata", piesa care da titlul albumului omonim din 2004, a fost compusa chiar de Tatae de la B.U.G. Mafia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea