Muzica

#lucruri amuzante #muzica

8 lucruri amuzante din lumea muzicii

Stiai ca Elvis a participat la un concurs de sosii? Sau ca Donna Summer are o piesa in care simuleaza de 23 de ori orgasmul? Te invit sa descoperi in cele ce urmeaza o serie de lucruri legate de fascinanta si totodata imprevizibila lume a muzicii.

1. Cantecul cu cel mai lung titlu din lume apartine trupei suedeze Rednex. Titlul are 305 caractere (inclusiv spatii) si arata in felul urmator: "The Sad But True Story Of Ray Mingus, The Lumberjack Of Bulk Rock City, And His Never Slacking Stribe In Exploiting The So Far Undiscovered Areas Of The Intention To Bodily Intercourse From The Opposite Species Of His Kind, During Intake Of All The Mental Condition That Could Be Derived From Fermentation."

Din pacate, lungimea titlului nu a fost direct proportionala cu succesul piesei. Rednex au devenit cunoscuti cu un cantec al carui titlu contine mult mai putine litere: “Cotton Eye Joe”.

2. Intr-un turneu sustinut in 1982, trupa Van Halen a cerut organizatorilor ca in fiecare camera de hotel in care urma sa se cazeze, sa fie un bol plin de bomboane M&M, dar cele maro sa fie scoase. Potrivit vocalului David Lee Roth , acest lucru a fost mentionat in sectiunea cu detalii tehnice a contractului tocmai pentru a se asigura daca promoterii au citit in intregime documentul respectiv.

Andrew Goldberg, editorul de la SmokingGun.com, a gasit si o explicatie pentru neobisnuita pretentie a rockerilor:„Daca ceri un lucru absurd, iar organizatorii intra in joc, inseamna ca le-ai captat atentia. Daca omit un detaliu de genul acestuia, ce alte detalii mai importante ar putea sa omita? Luminile, securitatea, microfoanele si amplificatoarele?”.

3. Despre Monaco se stie ca este unul dintre cele mici state din lume, populatia lui fiind estimata la 33.000 de locuitori. In Monaco muzica este mai importanta decat securitatea tarii, orchestra nationala a statului fiind mai mare decat armata.

4. Frank Sinatra obisnuia sa declare ca “Something”, unul dintre hiturile celor de la Beatles, este melodia sa favorita dintre toate cele compuse de tandemul Lennon-McCartney. Ce nu stia Sinatra era ca piesa nici macar nu era scris de cei doi Beatlesi, ci de George Harrison , alt membru al grupului.

5. In cantecul “Love to Love You Baby”  Donna Summer a simulat de 23 ori orgasmul.  Sefii de la BBC l-au interzis , insa chiar si-asa piesa a devenit un mare hit in 1976.  Cu tot cu orgasmele de rigoare, melodia a urcat pana pe locul 4 in clasamentele britanice, in timp ce in State a ocupat locul 2 in topul Billboard.

6. Legenda spune ca Elvis Presley a poposit la un moment dat intr-un loc unde se tine un concurs la care era premiat cel care semana cel mai bine cu el. Insusi Elvis cel  original a intrat in concurs, insa se pare ca nu a reusit sa-i impresioneze pe membrii juriului: s-a clasat abia pe locul al 3-lea!

7. Cum ar fi sa primesti un milion de dolari doar ca sa-ti dai barba jos? In 1984 compania Gillette s-a gandit sa le propuna acest targ texanilor de la ZZ Top. Billy Gibbons si Dusty Hill, membrii barbosi ai grupului, au declinat insa oferta: “Suntem prea urati fara barbi”.

8. Cum reusesti sa-ti faci rost de bani intr-un timp scurt si fara prea mult efort? Procedezi intocmai ca un organizator de concerte din Hawaii. Individul a vandut mii de bilete pentru un concert Spice Girls care nu s-a tinut niciodata. Sarlatanul a incaput pe mana oamenilor legii, carora le-a povestit cu seninatate ca avea nevoie de bani pentru o operatie estetica la nas, precum si pentru o interventie chirurgicala de schimbare a sexului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea