Muzica

#justin bieber #piese justin bieber #top piese justin bieber

7 single-uri de succes lansate de Justin Bieber

Justin Bieber este unul dintre starurile momentului si, spre deosebire de alti artisti, a reusit sa devina popular datorita YouTube-ului. Scooter Braun, cel care i-a devenit impresar, l-a descoperit dand click intamplator pe un inregistrarea de-a sa.

Restul e istorie. A urmat contractul cu o casa de discuri si hit-uri, nu putine la numar.

Baby

"Baby este primul single extras de pe cel de-al doilea album al artistului canadian, "My World 2.0". Melodia, un duet cu rapperul Ludacris, a ajuns pana pe locul cinci in clasamentul american Billboard Hot 100 . In iulie 2010, "Baby" a devenit cel mai vizionat clip din istoria YouTube.

Mistletoe

"Mistletoe" a fost prima piesa care a promovat albumul de Craciun " Under the Mistletoe ", lansat de Bieber in noiembrie 2011. Combinatia de pop, dance si reggae i-a purtat noroc cantaretului, single-ul vanzadu-se in 164.000 de unitati in prima saptamana de la lansare.

One Time

Este primul single din cariera lui Bieber. Piesa a fost comparat cu "Run It", single-ul cu care Chris Brown debuta cu dreptul in lumea muzicii in anul 2005.

"One Time" a ajung pana pe locul 17 in SUA si s-a vandut in peste un milion de copii digitale.

Never Say Never

Justin Bieber a reusit sa patrunda si in cinematografe, mai intai cu "Never Say Never", piesa inclusa pe coloana sonora a filmului " The Karate Kid ". Melodia a dat titlul unui film biografic care a rulat pe marile ecrane in prima parte a anului 2011.

U Smile

"U Smile" este o piesa pe care Justin Bieber a compusa special pentru fanii sai din intreaga lume. "Este unul dintre cele mai bune cantece pe care le-am inregistrat vreodata", se confesa cantaretul intr-un interviu acordat postului MTV.

Somebody to Love

Cu "Somebody to Love" Justin Bieber exploreaza sonoritatile de club. Remixul piesei a beneficiat de un videoclip in care apare si canta Usher, mentorul artistului.

Eenie Meenie

Melodia a fost inregistrata in duet cu starul americano-jamaican Sean Kingston si a fost certificata cu platina in Statele Unite.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea