Muzica

#spice girls #secrete Spice Girls #trupa Spice Girls

7 lucruri pe care nu le stiai despre Spice Girls

O trupa de fete care a facut istorie in anii '90 si la inceputul anilor 2000, Spice Girls a lansat recent musicalul "Viva Forever". Esti fan al grupului britanic? Iata cateva lucruri mai putin stiute despre Spice Girls!


1. In 1993, fetele care au ajuns sa faca parte din formatia Spice Girls au participat la o auditie in fata unui juriu specializat. Dupa alegerea primelor patru, Geri Halliwell, parand mai in varsta decat celelalte, a fost intrebata cati ani are. "Am atatia ani cati vrei tu sa am. Am 10 ani, daca vrei, si sani uriasi", a raspuns cantareata, cu multa indrazneala. Replica sa i-a cucerit, insa, pe jurati, care au hotarat sa o transforme in cea de-a cincea membra a trupei.

2. Poreclele celor cinci Spice Girls - Posh, Baby, Scary, Sporty si Ginger - au aparut pentru prima data intr-un articol din revista "Top of the Pops", in 1996, si au fost adoptate imediat de lumea intreaga.

3. Spice Girls a fost prima trupa de fete care a atins prima pozitie in topuri cu single-ul de debut, "Wannabe". Piesa a ocupat locul 1 in topurile britanice timp de 7 saptamani si s-a vandut in nu mai putin de 4 milioane de exemplare. In plus, a devenit number 1 in 31 de tari, transformandu-l in cel mai de succes single de debut din toate timpurile.

4. Intalnirea dintre Nelson Mandela si Spice Girls a fost una memorabila pentru liderul sud-african. "Aceste fete sunt eroinele mele. Este unul dintre cele mai marete momente din viata mea", ar fi declarat Nelson Mandela la momentul respectiv.

5. In 2007, fetele de la Spice Girls au anuntat ca revin pe scena muzicala in formula originala si ca urmeaza sa plece intr-un turneu in lumea intreaga. Din pacate, Spice Girls nu a reusit sa incheie turneul, care a fost anulat prematur din cauza unor probleme personale ale membrelor trupei.

6. In spatele musicalului "Viva Forever" se aflao carte scrisa de Jennifer Saunders. Filmul va fi produs de Judy Craymer, eminenta cenusie din spatele musicalului "Mamma Mia!".

7. Fiul Emmei Bunton nu are habar de succesul mamei sale. Ba mai mult, crede ca mama sa a facut parte din trupa "Spicey" Girls, nu din Spice Girls.

Foto: 927maxfm.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea