Muzica

#guns n' roses #curiozitati despre Guns N' Roses #McKagan

7 lucruri pe care nu le stiai despre Guns N' Roses

McKagan si-a lansat in acest an autobiografia "It's So Easy (And Other Lies)", in care povesteste cu lux de amanunte despre perioada in care a activat ca basist al trupei Guns N'Roses.

McKagan dezvaluie in acest volum o serie de lucruri mai putin cunoscute despre faimosul grup american. Iata cateva dintre ele.

1. Slash, fostul chitarist de la Guns N'Roses, continua sa creada si in ziua de azi ca "Sweet Child O' Mine" este cel mai prost cantec din repertoriul grupului. In ciuda acestei opinii, "Sweet Child O' Mine" ramane cel mai bine vandut single Guns N'Roses din toate timpurile.

2. Duff McKagan spune ca, in momentul in care a fost cooptat in trupa, detinea un bass, dar nu stia sa cante la el. "A trebuie sa ma obisnuiesc sa cant la cele patru corzi", a adaugat el.

3. Primul piesa Guns N'Roses compusa in formula de aur a trupei a fost "Paradise City", o melodie care ulterior avea sa devina un hit mondial. "In timpul primelor repetitii, am inceput sa lucram la o noua piesa bazata pe niste versuri pe care le notasem intr-o agenda. Cantecul s-a transformat in 'Paradise City'", marturiseste Duff McKagan.

4. Tensiunile dintre Axl Rose si Slash existau inainte de infiintarea trupei. Scandalurile au inceput dupa ce Slash a aflat ca Axl s-a culcat cu una dintre fostele lui iubite.

5. Faimosul logo al trupei a fost creat chiar de Slash. Chitaristul refuza insa sa recunoasca acest lucru si explica ca de fapt designul ii apartine artistului tatuator Bill White.

6. La inceputul carierei lor muzicale, Axl Rose si Izzy Strandlin au gasit o metoda inedita de a face rost de bani. Au fumat tigari in cadrul unui program al universitatii UCLA, fiind platiti cu 8 dolari pe ora.

7. Cel care l-a ajutat pe Duff McKagan sa scape de dependenta de droguri si alcool a fost Benny Jet, un campion mondial de kickboxing.

8. Membrii Guns N'Roses obisnuiau sa foloseasca medicamente din pet shop-uri pentru a scapa de bolile cu transmitere sexuala contactate in urma numeroaselor aventuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea