Muzica

#top melodii #melodii vara #lista melodii

6 piese racoroase pentru o zi caniculara de vara

Este vara, mercurul din termometre s-a obisnuit sa sara in mod frecvent de 35 grade Celsius, iar aparatele de aer conditionat sunt depasite de cele mai multe ori de situate. In acest caz, apeleaza cu incredere la playlistul nostru, care speram sa fie suficient de racoritor.

1. Vanilla Ice - Ice, Ice Baby

Vanilla Ice, unul dintre cei mai cunoscuti rapperi albi din SUA, a devenit cunoscut datorita unei piese despre gheata si datorita unei linii de bass pe care a imprumutat-o fara sa ceara voie. Pasajul la care ne referim a fost 'rupt' din "Under Pressure", piesa pe care Queen o lansa in 1981 alaturi celebrul David Bowie.

2. Foreigner- Cold as Ice

O alta melodie racoroasa vine din partea celor de la Foreigner. "Cold as Ice" este una dintre piesele lor de rezistenta, ajungand in 1977 pana pe locul sase in prestigiosul top american Billboard.

3. Madonna - Frozen

Piesa cu care Madonna ne face sa uitam de caldura de afara a aparut in 1998, fiind practic single-ul cu care cantareata a cucerit un alt segment de public, cel amator de sonoritati elecronice.

"Frozen" este primul single care a promovat "Ray of Light", album care i-a dus Madonnei patru premii Grammy.

4. Queen - Rain Must Fall

Singura piesa in care cei de la Queen canta despre ploaie figureaza pe albumul "The Miracle", lansat de grupul britanic in 1989. Desi are potential de hit, Queen nu a promovat-o ca single, preferand alte melodii de pe disc ("The Miracle", "Breakthru", "Invisible Man", "Scandal").

5. East 17 - Let It Rain

Din sertarul cu naftalina am scos o piesa interpretata de East 17, o trupa dance care era considerata in anii '90 principalul adversar al trupei Take That. "Let it Rain" este cel de-al patrulea single extras de pe "Steam", discul care a furnizat alte doua succese de top: ""Stay Another Day" si "Around The World".

6. El Negro - Ploaia

Dintr-un playlist cu piese racoaroase nu au cum sa lipsesca artistii romani. Incheiem cu "Ploaia", una dintre cele mai reusite compozitii lansate vreodata de baietii de la El Negro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea