Muzica

#copii #mama #ziua femeii #melodii #cantece

5 melodii cantate de copii pentru mama

Mama este cea mai importanta persoana din viata noastra, motiv pentru care este subiectul multor melodii frumoase, cantate de copii in zilele speciale de 8 Martie sau la serbarile scolare. Pline de vorbe duioase si ritmuri melodioase, cantecele dedicate mamei ne emotioneaza la orice varsta si ne aduc aminte de protectia, grija si dragostea pe care ni le-a oferit cea care ne-a dat viata.

Iata 5 melodii de copii pentru mama, de ascultat si cantat in fiecare primavara!


1. Cleopatra Stratan, "Mama"

O melodie emotionanta, "Mama" este prima piesa inregistrata de Cleopatra care, aflandu-se in studio cu tatal sau, a luat microfonul si a inceput sa cante. Toti au fost uimiti si au lasat aparatura sa inregistreze glasul micutei talentate.

Asa s-a nascut prima piesa micutei artiste, adresata mamei sale. Dupa aceasta, Cleopatra a inregistrat si alte melodii, un intreg album si a sustinut foarte multe concerte.


2. Karina Ghita, "Tu mama", compozitor Dinu Maxer

O aparitie surprinzatoare pe scena muzicala pentru copii, Dinu Maxer a compus melodia "Tu mama", dovedind ca se pricepe sa faca si alt gen de melodii, in afara de cele pentru fete sexy. In 2011, Dinu si sotia sa Dea au devenit parintii unui baietel, Andreas Kristian.


3. Madalina Manole, "Stai langa mine mama"

Cu inegalabila voce a Madalinei Manole, "Stai langa mine mama" ii creioneaza Mamei un portret emotionant. O melodie extrem de frumoasa, capabila sa dea fiori reci oricui o asculta, mai ales mamelor.


4. Anastasia Lazariuc, "Mama"

Un adevarat imn inchinat Mamei, adus in inimile noastre de superba voce a cantaretei Anastasia Lazariuc, "Mama" este un alt cantec foarte potrivit pentru zilele insorite ale lunii martie. Frumoasa moldoveanca a tinut mult timp cap de afis la concertele din tara si nu numai, fiind cunoscuta in special pentru colaborarea cu alt coleg de breasla, Mihai Constantinescu.


5. Mirabela Dauer, "Multumesc, iubita mama"

Mirabela Dauer ne incanta cu un alt cantec celebru. "Multumesc, iubita mama" este o oda inchinata celei care ne-a dat viata, iar versurile sunt scrise de Corneliu Vadim Tudor.



Sursa foto: e-povesti.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea