Muzica

#reclame #smiley #loredana #adele #melodii celebre

5 melodii celebre care au aparut in reclame

Reclamele reusesc sa-si atinga scopul, acela de convinge publicul sa achizitioneze produsul sau serviciul respectiv, atat prin mesajul vizual, cat si prin coloana sonora. Astazi ne-am gandit sa-ti prezentam cateva dintre cele mai cunoscute melodii care au fost folosite in spoturi publicitare.


1. Smiley - Am bani de dat

Smiley este prezent in acest moment pe micile ecrane nu cu un nou single, ci cu o piesa mai veche. "Am bani de dat", melodia pe care artistul a lansat-o in urma cu cinci ani, revine in atentie datorita unui spot care promoveaza chipsurile Lays.


2. Celelalte Cuvinte - Daca vrei

In urma cu cativa ani, CEC, banca de stat la care aproape toti romanii aveau cel putin un livret de economii inainte de 1989, si-a fortat revenirea pe piata. Astfel, institutia bancara a fost rebotezata CEC Bank, iar unul dintre produsele promovate agresiv pe piata a fost creditul pentru locuinte. Si pentru a sublinia legatura dintre prezent si trecut, banca a inclus intr-unul dintre spoturile sale "Daca vrei", una dintre cele mai cunoscute piese lansate de trupa Celelalte Cuvinte in anii '90.


3. Loredana Groza - Zig Zagga

Revenim la reclamele prezentului si ti-o prezentam pe cea in care Loredana canta si danseaza. De data aceasta, promoveaza pachetele de servicii Romtelecom dansand si cantand pe o varianta actualizata a melodiei "Zig Zagga".


4. Mircea Vintila - Mielul

Un alt artist care si-a auzit o melodie intr-o reclama este Mircea Vintila. Piesa se numeste "Mielul" si a fost folosita intr-o reclama la berea Ciucas. Amuzant este faptul ca, pe langa Mircea Vintila, in spot mai apar Mircea Baniciu si Nicu Alifantis, dar si un cerb care canta.


5. Adele - Skyfall

Chiar daca s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de familie, Adele continua sa fie prezenta pe micile ecrane. Un fragment din "Skyfall", piesa pe care Adele a compus-o pentru cel mai nou film al seriei "James Bond", poate fi auzit intr-un spot care promoveaza berea Heineken.



Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea