Muzica

#aparitii #elvis presley #iggy pop #cristi minculescu #vedete rock

5 fotografii stanjenitoare cu legende ale rockului

Cand esti vedeta rock, toate obiectivele aparatelor sunt indreptate catre tine si, trebuie sa recunoastem, nu toate instantaneele surprinse te avantajeaza. Astazi va propunem cateva dintre fotografiile in care personaje celebre de pe scena rock au aparut in ipostaze stanjenitoare.

1 Debbie Harry

Debbie Harry, solista de la Blondie, grup cunoscut pentru hituri precum "Heart of Glass", "Tide is High", "One Way or Another", "Maria", a aparut intr-unul dintre concerte echipata cu un tricou lejer asortat la o pereche de colanti viu colorati. Pana aici. nimic neobisnuit. Marea problema este faptul ca artista a uitat sa-si puna lenjeria intima.


2 Elvis Presley

Marele Elvis Presley, de la a carui moarte s-au implinit anul trecut 35 de ani, ne face sa zambim privind fotografia de mai jos. Intelegem ca starul a avut o pasiune iesita din comun pentru arme, lucru pe care-l respectam. Mai putin inspirata este insa ideea de a se fotografia alaturi de o geanta plina cu pistoale.

3 Iggy Popp

Domnul din imagine este chiar Iggy Pop, una dintre legendele punk-rock ale anilor '70. Artistul cunoscut pentru aparitiile sale scenice la bustul gol, a ales de data aceasta sa-si acopere pectoralii cu... haine femeiesti. Remarcam rochia de seara care lasa se vada un decolteu generos. Intocmai ca o doamna cocheta, Iggy si-a asortat rochia cu o geanta confectionata din piele de sarpe sau crocodil.

4 John Lennon

John Lennon a fost unul dintre starurile rock care au oferit intotdeauna subiecte fierbinti presei de scandal. Dupa ce a declarat ca Beatles-ii sunt mai celebri decat Iisus si a pozat in pielea goala alaturi de Yoko Ono, artistul a mai socat inca o data. Lennon a ales sa se pipaie cu Ono si Andy Warhol, cel care se confunda cu miscarea art pop.

5 Cristi Minculescu

Ipostaze jenante intalnim si in rockul romanesc. In imaginea de mai jos, Cristi Minculescu, in perioada in care era mai tanar cu aproape doua decenii si mai durduliu decat il stim azi, se lasa pipait de un individ. Cel care atenteaza la zona intima a lui Minculescu este Manuel Savu, unul dintre chitaristii care s-au perindat de-a lungul timpului prin Iris.



Sursa foto: digitalgroup.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea